1 2 3 4

Dr. Horrible's Sing Along Blog

Dr. Horrible's Sing Along Blog720 P2008İngilizce Dil - TR Alt Yazılı800Mb

Imdb: 8,7
Türü: Komedi, Müzikal, Bilim-Kurgu
Bölüm Sayısı: 3
Konu: 
Dr. Horrible's Sing-Along Blog adlı 3 bölümden oluşan mini-müzikal/komedi. 



Damage

Damage720 P2009İngilizce Dil - TR Alt Yazılı2,8 Gb

Imdb: 5,8
Türü: Aksiyon, Dram
Süre: 1sa 47dk
Konu: 
Steve hapisten şartlı tahliye ile çıkar ve bazı sebeplerden dolayı paraya ihtiyacı vardır. Bunun için yasak sokak dövüşlerine girer. 


Cop Out

Cop Out720 P2010İngilizce Dil - TR Alt Yazılı4,7 Gb

Imdb: 5,7
Türü: Aksiyon, Komedi, Suç
Süre: 1sa 48dk
Konu: 
Kıdemli bir New York Polisinin çok değer verdiği beyzbol kartı bir hırsız tarafından çalınır. Kızının düğün masrafları için bu kartı bulması şarttır. Ortağı ile birlikte bu inatçı ikili hırsızın peşine düşerler.



Conan The Barbarian

Conan The Barbarian720 P2011İngilizce Dil - TR Alt Yazılı5,3Gb

Imdb: 5,2
Türü: Aksiyon, macera, fantastik
Süre: 1sa 53dk
Konu: Arnold Schwarzenegger'le özdeşleşen Kimmeryalı savaşçı Conan, yenilenmiş ve aslına daha sadık kalındığı söylenen bir uyarlamayla 19 Ağustos'ta ülkesi ABD'de 3D olarak vizyona giriyor. Başrolünde insan azmanı Jason Momoa'yı izleyeceğimiz film, Hyboria'nın tek umudu Kimmeryalı savaşçı Conan'ın, babasının ve talan edilen köyünün intikamını almak için dehşet verici canavarlar, güçlü rakipler ve kötülüğün her türlü vücut bulmuş haliyle savaşmasını anlatıyor.

Yönetmenliğini Marcus Nispel'in yaptığı filmin kadrosunda Jason Momoa, Rose McGowan, Stephen Lang, Ron Perlman, Rachel Nichols, Leo Howard, Saïd Taghmaoui, Bob Sapp gibi oyuncular bulunuyor. 



Clash Of The Titans

Clash Of Titans720 P2010İngilizce Dil - TR Alt Yazılı4,7 Gb

Imdb: 5,8
Türü: Aksiyon, macera, fantastik
Süre: 1sa 47dk
Konu: 
Nihai güç için süren mücadele, insanları krallara karşı ve kralları da tanrılara karşı kışkırtmaktadır. Diğer taraftan, tanrılar arasındaki savaşta dünyayı yok edebilecek güçtedir. Bir tanrı olarak doğmuş, ancak insan gibi yetiştirilmiş olan Perseus (Sam Worthington), ailesini yeraltı dünyasının kinci tanrısı Hades (Ralph Fiennes)'e karşı korumak konusunda çaresizdir. Kaybedecek hiçbirşeyi kalmayan Perseus, Zeus (Liam Neeson)'un güçlerini ele geçirebilecek ve dünyaya cehennemi yaşatabilecek Hades'e karşı, çok tehlikeli bir görevi yönetmeye gönüllü olur. Şeytanlarla ve korkunç canavarlarla olan savaşı kazanmanın tek yolu tanrı olarak güçlerini kabul etmek ve kendi kaderini çizmektir.



 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. Film Ve Dizi Arşivi - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger